Hotel Simple.

Hotel Simple.

Hotel Simple. is een designhotel in een monumentaal pand uit de 18e eeuw. Ons hotel telt 11 luxe suites, midden in het oude centrum van Utrecht. Pal naast de beroemde Domkerk en op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en het centrum van Utrecht.
Alle suites zijn uniek en in 3 prijsklassen; Standaard, Deluxe en Executive suites. Laat u verrassen door betoverende Utrecht en geniet.
Op begane grond tref je ons Restaurant, waar onze chefs je kunnen laten genieten van hun culinaire hoogstandjes. Bekijk ons restaurant en reserveer.

Domtoren

Utrecht is een prachtige stad, met veel geschiedenis. Naast de Domtoren en musea, is het heerlijk om langs de werfkelders en de Singel te wandelen.

Shoppen

Ons hotel staat pal tegen de centrum aan. vanuit hier kun je wandelen en schoppen. Utrecht kent een fraaie centrum met prachtige unieke winkels en grachten.

Centrum

Door de ligging is ons hotel uitstekend bereikbaar met trein, bus en auto. Tevens kunt u vanuit het hotel allerlei uitstapjes doen. van wandel-, fiets- als boottocht.

Route naar Simple.

Hotel Simple
Domstraat 4
3512 JB Utrecht

030-4004050

info@simpleutrecht.nl