Hotel Simple.

Hotel Simple.

Ga je op zakelijke reis of wil je weekendje Utrecht ontdekken, dan is Hotel Simple. een ideale plek om te overnachten. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Hotel Simple. is een designhotel in een monumentaal pand uit de 18e eeuw. Ons hotel telt elf luxe suites, midden in het oude centrum van Utrecht. Pal naast de beroemde Domkerk en op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en het centrum van Utrecht. Alle suites zijn uniek en in drie prijsklassen; Standaard, Deluxe en Executive suites. Laat u verrassen door betoverende Utrecht en geniet. Op begane grond tref je ons restaurant, waar onze chefs je kunnen laten genieten van hun culinaire hoogstandjes. Bekijk ons restaurant en reserveer een tafel.

Voor de verschillende kamers en actuele prijzen klikt u op boek een kamer.
Diner & stay
Bij Simple. kunt u een overnachting combineren met een heerlijk diner in ons restaurant.
In de buurt

Domtoren

Utrecht is een prachtige stad, met veel geschiedenis. Naast de Domtoren en musea, is het heerlijk om langs de werfkelders en de Singel te wandelen.

Shoppen

Ons hotel staat pal tegen de centrum aan. vanuit hier kun je wandelen en schoppen. Utrecht kent een fraaie centrum met prachtige unieke winkels en grachten.

Centrum

Door de ligging is ons hotel uitstekend bereikbaar met trein, bus en auto. Tevens kunt u vanuit het hotel allerlei uitstapjes doen. van wandel-, fiets- als boottocht.