Stagiaire Sales & Reserveringen | PO


(Mammoni, Mariaplaats 14 en/of Hotel Dom & restaurant Podium onder de Dom)

De uitdaging!
Je loopt stage in een dynamische omgeving, binnen een informele en snelgroeiende organisatie. Je bent binnen het leerproces verantwoordelijk voor het genereren van een zo hoog mogelijke bezettingsgraad, de verkoop van F&B en andere passende producten, zoals audiovisuele materialen, voor opdrachten uit zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Je zorgt voor optimalisatie van de omzet en het rendement van opdrachten uitgevoerd in onze vestigingen.  Als stagiaire houdt je je daarnaast bezig met het samenstellen van informatie en gegevens van concurrenten, markt en trends. De functie behelst eveneens het onderhouden van huidige relaties en het aangaan van nieuwe contacten met business partners.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit; het actief benaderen van klanten, geven van rondleidingen, houden van intake gesprekken, behandelen van reserveringsaanvragen en het maken van offertes en opdrachtbevestigingen. Daarnaast bewaak je optionele reserveringen, beoordeel je eventuele annuleringen en ben je verantwoordelijk voor een goede interne communicatie aan de operationele lijn. Tenslotte draag je zorg voor een effectieve aftersales, waardoor je het aantal terugkerende opdrachtgevers weet te maximaliseren.

Voor deze stage ben je iemand die een prettige commerciële drive heeft.  Je kunt goed zelfstandig opereren, maar gedijt ook goed in teamverband. Je bent representatief en hebt een hoog empathisch vermogen. Hierdoor kun jij je verplaatsen in de (potentiële) opdrachtgever, zodat je mogelijkheden en wensen optimaal op elkaar kunt afstemmen. Je communicatieve vaardigheden zijn van hoge kwaliteit en je bent accuraat ingesteld. Tot slot ben je iemand die goed om kan gaan met periodes van drukte (stressbestendig) en waarde hecht aan planning en organisatie van je werk.

MBO/HBO denk en werkniveau, passende werkervaring is een pré. Er zijn verschillende opleidingen die aansluiting hebben met deze stageplaats. Commercieel talent (met humor en flexibiliteit), communicatieskills en accuratesse zijn een must. Verder ben met Microsoft Office zeer vaardig (Outlook, Word en Excel). Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een goede beheersing van de Engelse taal. Het woonachtig zijn in de omgeving van Utrecht is een absolute pre.

Wij bieden!
Een afwisselende stage in een jonge, dynamische en sterk groeiende en informele organisatie met gemotiveerde collega’s! De werkweek loopt van maandag t/m vrijdag (indeling werktijden n.n.t.b.) en voor circa 1-2 dagen per week (gemiddeld) wordt je gevraagd om mee te draaien in de operationele werkzaamheden (banqueting). Voornoemde is een essentieel onderdeel in het leerproces. De stagevergoeding is marktconform / afhankelijk van de opleiding.

Procedure?
Sluit jouw profiel aan bij deze vacature? Dan ontvangen wij graag  jouw cv en motivatiebrief via claudia@mammoni.nl t.a.v. Claudia van der Hoeven (Manager Sales & Reserveringen). Voor vragen of aanvullende informatie kun je je eveneens richten tot voornoemd e-mailadres of bellen naar
030-214 55 52.